Партньори

tesy logo

Tesy

ТЕСИ ООД е българска компания основана през 1990 г. Компанията е сред най-големите производители на бойлери, битови отоплителни уреди,водонагревателни уреди, газови котли, слънчеви колектори и високообемни бойлери.ТЕСИ ООД се грижи за топлината и комфорта на потребителителите си.


delongi logo

Delongi

Delongi предлага основно кафе машини, кафе автомати, отоплителни уреди и в по - малка част битови уреди за домакинството.


ariete logo

Ariete

  • битова техника

Водеща търговска марка за домакински и кухненски електроуреди.


kenwoo logo

Kenwood

Днес марката Kenwood е позната в над 80 държави като лидер в производството на битови уреди и уреди за приготвяне на храна. Компанията произвежда своите продукти под изключителен контрол на качеството, влагайки най - висококачествени компоненти и материали. Kenwood е лидерът в категорията уреди за приготвяне на храна (вкл. кухненски машини, кухненски роботи, блендери, миксери, пасатори, чопъри).


pyramis logo

Pyramis

Pyramis разработват и предоставят интегрирани решения за кухнята и банята, характеризиращи се с високо качество, функционален дизайн, добавена стойност и услуги, предлагани от компания с човешко лице.


concepta logo

Concepta

  • производство на електроуреди

Марка на Tesy, развиваща гама домакински електроуреди - аспиратори, фурни и други.


cata logo

Cata

Богата производствена гама на битови санитарни вентилатори, абсорбатори, фурни, плотове за готвене, мивки и батерии, летни вентилтори и отоплителни уреди.


arflame logo

Art Flame

Внос и дистрибуция на електрически камини.